Column: Piepjes

Naar aanleiding van de negatieve reacties op mijn column De Kontenkijkers, heb ik een nieuwe column gemaakt, die hopelijk het gezapige karakter van die column teniet doet. Uiteraard in het kader van het onderwerp van mijn stukjes; overlast.

De oude heer slenterde door de stad, toen hij geritsel in de struiken even verderop hoorde. ‘****** ‘hoorde hij vloeken, ‘Kan je nou ****** echt niet even *****’? ‘Ja, ********, vuil *****, zo kan ik toch niet ******!’ De oude heer schoof wat struikjes opzij, hij zag twee *****, samen ******. ‘Hé,’ schreeuwden de ****, ****** op!’ Eén van de twee pakte een *****, en vloekte ‘******, of ik ***** je zó ****!’ De man maakte zich uit de voeten, struikelde en viel op de grond. Zijn bril was kapot, toen hij opstond zag hij een gat in z’n broek. ‘*******, ****! Wat een ellende’, dacht hij, arme ik.’ Hij keek achterom en schrok. De ***** stond te **** in z’n *****, zag de oude man, en schreeuwde ‘******* *****, ik wil in m’n eigen tuin ongestoord ******, als ik dat wil, ja? En nu, **********, anders ga ik ****** en jouw ******, als ***** nu niet *******!’ De oude man zette het op een hollen, maar botste pardoes tegen een lantarenpaal op. ‘******, het zit me niet mee, *****’. Hij stond weer op, keek weer naar zijn broek, die nu rood was uitgelopen. Ook zag hij een platte honden*****, tilde zijn been op, zag dat de ******* onder zijn schoenzool uitgesmeerd was. ‘********, ook dát nog!’ vloekte hij.

Noot van de redactie: Om de goede naam van onze website niet te schaden, zijn we genoodzaakt deze tekst aangepast weer te geven. Het zou pas écht overlast veroorzaken, voor ons en voor onze lezers, als we deze censuur niet hadden toegepast.

1 gedachte over “Column: Piepjes”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven