Kindervakantieweek 2014

Morgen is alweer de laatste dag van de kindervakantieweek die afgelopen maandag ondermeer in Vleuten begonnen is. Elk jaar weer verzorgt stichting VOVH dit evenement en bieden ze sport en spel activiteiten aan kinderen die tussen de vijf tot twaalf jaar zijn en uit alle lagen van de bevolking komen en dat doen ze al sinds 1961. Ze doen dit om kinderen van Vleuten en Haarzuilens, die in de zomervakantie niet op vakantie kunnen, toch dat vakantiegevoel te geven.

Klik voor vergroting
Klik voor vergroting

Ook dit jaar is het weer een groot succes, zo waren er speurtochten, een rommelmarkt, optocht en de mogelijkheid om je eigen hut te bouwen. Als afsluiter gaan de kids morgen naar Speelpark Oud Valkeveen.

Even dacht men dat het festijn verstoord zou worden door een dief, al viel dat achteraf bijzonder mee. Een bezoeker deed namelijk aangifte van diefstal omdat een telefoon zou zijn gestolen. Achteraf bleek dat het toestel veilig was opgeborgen in een rugzak.

2 gedachten over “Kindervakantieweek 2014”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven