Gemeente locaties nu online te reserveren

Bedrijven maar ook verenigingen en zelfs particulieren die op zoek zijn naar een interessante plek voor het geven van een sport of voor het houden van vergadering kan een ruimte van de gemeente huren.

Online reserveren
Vanaf nu is het zelfs mogelijk om dit te regelen via een online reserveringssysteem. Op www.utrecht.nl/verhuur kunnen potentiële huurders zien welke ruimtes tegen welke tarieven beschikbaar zijn, én kan men online direct een aanvraag doen. Ook beschikt het nieuwe systeem over een handig online overzicht van ieders reserveringen en boekingen.


Advertentie:

Lees ook:
Verhuur van gemeentelijke locaties

2 reacties op “Gemeente locaties nu online te reserveren”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.