Fiets- en voetgangersbrug Oudenrijn-Rijksstraatweg

Deze week start de bouw van de fiets- en voetgangersbrug Oudenrijn over de Leidsche Rijn ter hoogte van de Rijksstraatweg 62 en Zandweg 74.

Brug Oudenrijn-RijksstraatwegDeze brug is onderdeel van de fietsverbinding Langerak met Oudenrijn en Strijkviertel. U kunt overlast ondervinden door heiwerkzaamheden, zoals trillen en geluidshinder. Gedurende de bouw van de brug is er een beperkte doorgaan van de Rijksstraatweg en Zandweg. De werkzaamheden worden naar verwachting eind 2014 afgerond.

4 gedachten over “Fiets- en voetgangersbrug Oudenrijn-Rijksstraatweg”

  1. De sokkels zijn inmiddels (al 2 weken) klaar en de brug kan er zo op gehesen worden. Maar niemand die mij kan vertellen wanneer dat gaat gebeuren en of wij voor onze deur daar hinder van gaan ondervinden.
    De gemeente kan mij wel alles vertellen over de werkzaamheden aan fietsstraat en de Rijkstraatweg tussen Heldambrug en Strijkviertel. Maar wat er gaat gebeuren tussen Strijkviertel en de Meentweg weet blijkbaar niemand. Ben benieuwd hoe het afloopt. Misschien wordt de loop-/fietsbrugwordt wel nooit afgemaakt, . Net als het autoluw maken van dit gedeelte van de Rijksstraatweg door het als woonerf in te richten. Dat zou gebeuren zo gauw de bussen over de HOV-lijn zouden gaan rijden. Hoeveel jaar is dan nu al wel niet geleden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].