Burenbijeenkomst BASF op 30 september

BASF organiseert regelmatig bijeenkomsten voor omwonenden en buurbedrijven in De Meern. De eerstvolgende burenbijeenkomst is op dinsdagavond 30 september 2014. De bijeenkomst start om 19.30 uur op het fabrieksterrein aan de Strijkviertel 61, 3454 PK in De Meern. Ontvangst is vanaf 19.00 uur.

Tijdens deze bijeenkomst zal BASF een aantal actuele thema’s en ontwikkelingen toelichten. Ook de educatieve activiteiten en de manier waarop zij met buren communiceren, zullen worden besproken. Ook kunt u antwoord krijgen op de vragen die bij u spelen.

Aanmelden voor de burenbijeenkomst kan per e-mail (demeernhse@basf.com) of telefoon: 030 666 92 11.

4 gedachten over “Burenbijeenkomst BASF op 30 september”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.