Kinderkledingbeurs Leidsche Rijn

Op zaterdag 4 oktober a.s. wordt Kinderkledingbeurs Leidsche Rijn georganiseerd in kindercluster Voorn. De beurs is geopend van 10.00 tot 12.00 uur aan de Akkrumerraklaan 131.

Zo’n 45 particulieren verkopen gebruikte maar bruikbare kleding en speelgoed. Ook is er nieuwe restant-merkkleding te koop voor zachte prijsjes. Iedereen is van harte welkom om te komen snuffelen én de herfst- en winteroutfit voor zoon of dochter aan te schaffen.

Om zelf kinderkleding of speelgoed te verkopen, kunnen verkopers naar de inschrijfavond komen om een tafel te kopen. De verkoop van de tafels gaat door middel van een loting. Deze inschrijfavond is op woensdag 24 september a.s. om 19.00 uur in de ontmoetingsruimte van kindercluster Voorn op de Akkrumerraklaan 131 in Leidsche Rijn. Een tafel kost € 10,- .

Dus zoekt u kinderkleding en speelgoed of wilt u zelf uw spulletjes verkopen? Kom naar de vrolijkste beurs van Leidsche Rijn. De beurs is op zaterdag 4 oktober a.s. geopend van 10.00 tot 12.00 uur. De toegang is gratis! Voor meer informatie: kijk op www.kinderkledingbeursleidscherijn.nl

3 gedachten over “Kinderkledingbeurs Leidsche Rijn”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.