Gezocht bruikbare kinderboeken voor jaarlijkse kinderboekenmarkt Het Zand

Van 1 tot 12 oktober is het weer Kinderboekenweek. Ieder jaar organiseert Brede School Het Zand een Kinderboekenmarkt. De markt vindt plaats op woensdag 8 oktober 2014. Met de opbrengst van de verkochte boeken worden nieuwe boeken voor de schoolbibliotheken aangeschaft.

Kinderboekenweek Het zandDe organisatoren zijn nog op zoek naar kinderboeken in alle soorten en maten, veel of weinig gelezen, die achterin de kast of onderop een stapel liggen, maar die nog steeds de moeite waard zijn om gelezen te worden.
Boeken kunnen wordt afgegeven op de Brede School Het Zand (Pauwoogvlinder 20, Utrecht). Wie de boeken liever laat ophalen kan mailen naar bredeschoolcoördinator Hester Bruinsma (h.bruinsma@cultuur19.nl).

De kinderboekenmarkt vindt plaats rondom de Hortus en de gymzaal van Brede School Het Zand en start woensdagmiddag 8 oktober na schooltijd om 12.30 – 14.00 uur. Naast de markt zijn er tal van andere leuke activiteiten rondom het kinderboekenweekthema FEEST!. Om 13.30 en 15.00 uur is de muzikale theatrale voorstelling Trommelvuur! Van Oorkaan te zien. De voorstelling duurt 55 minuten en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Initiatief
De kinderboekenmarkt is een initiatief van de ouders van Brede School Het Zand en wordt georganiseerd in samenwerking met Montessorischool Arcade, OBS Het Zand, Cultuur19, Saartje Kinderopvang en DOENJA Dienstverlening.
Brede School Het Zand is gevestigd aan de Pauwoogvlinder 20, Utrecht. Kijk voor een route en overige activiteiten in de Brede School op www.bredeschoolutrecht.nl/hetzand.

[mappress mapid=”122″]

1 gedachte over “Gezocht bruikbare kinderboeken voor jaarlijkse kinderboekenmarkt Het Zand”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.