Feest Ratjetoe en Lint Wurmpie Fiets Parade op 11 Oktober

10 oktober 2014 07:00  Redactie  1 reactie

Op zaterdag 11 oktober vanaf 12.00 uur wordt het feest ‘RATJETOE’ georganiseerd in De Meern door een grote groep ondernemers. Om 13.00 uur wordt de hoofdfietsroute (Zandweg) officieel geopend door Wethouder Lot van Hooijdonk, gevolgd door een feestelijke en muzikale ‘Fiets Parade’ van Lint-Wurmpie.

Pimp je Fiets + Fiets Parade
Ben je tussen de 6 t/m 12 jaar oud en wil je meedoen met de ’Pimp je Fiets’ van 12.00-13.00 uur in De Metaal Kathedraal en daarna met je versierde fiets meerijden met de ’Fiets Parade’, meld je dan aan via: inschrijven@lint-wurmpie.nl. Neem je eigen fiets mee en kom deze mooi versieren! Daarna zullen alle gepimpte fietsen, met een spectaculaire auto met muziek voorop, de hoofd-fietsstraat openen!! Ouders mogen ook meefietsen!

Parcours Fiets Parade
De start van de Fiets Parade is om 13.00 uur bij Park Voorn, over de Zandweg, en het einde is bij het braakliggende terrein bij de Castellumlaan.

Mooist versierde fiets met officiële jury!
Bij het eindpunt op het feestterrein (braakliggende terrein bij de Castellumlaan) zal een officiële jury de mooist versierde fiets uitkiezen. Deze jury bestaat uit Wethouder Lot van Hooijdonk en Projectleider hoofdfietsroute Edgar de Bruijn.

Feestterrein
Het feest RATJETOE zal plaatsvinden op het braakliggend terrein aan de Castellumlaan met optredens van lokale bands, kraampjes met lokaal ambacht, een klein rommelmarkt, circusacts, diverse workshops, bijv. ’open piste’ van Circus Moustache, verschillende spelletjes én de onthulling van een ‘vogelhuisboom’, tot stand gekomen middels crowdfunding uit de buurt. En natuurlijk wordt de winnaar van de naamwedstrijd van dit terrein bekend gemaakt en ontvangt hij/zij een zeer mooie prijs! Het feest duurt tot 18.00 uur.

Informatie
Op www.lint-wurmpie.nl vind je meer informatie en een flyer met het gehele programma van het feest RATJETOE.Advertenties:


1 reactie


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website