Even voorstellen: Saskia Roelofs- van Velsen

Leuk dat we elkaar op deze website tegenkomen en dat je meer over mij en mijn onderwerp wilt lezen! Ik ben geboren en getogen in Nieuwerkerk aan den IJssel. Binnen een half uur op de wereld gezet en misschien komt daar wel mijn passie voor de luchtvaart vandaan. Al sinds mijn tweede jaar ben ik gefascineerd door dat vliegtuig dat ons naar verre bestemmingen brengt.

Die fascinatie is tot op de dag van vandaag nooit weggegaan. Sterker nog, ik maak er mijn beroep van. Vorig jaar heb ik de grote stap gezet om voor mezelf te beginnen. Niet om een luchtvaartmaatschappij te beginnen maar om mijn andere passie schrijven verder te ontwikkelen. En dit te combineren met de luchtvaart. Mijn eerste artikel voor het Nederlandse luchtvaartmagazine ‘Piloot en vliegtuig’ heeft ervoor gezorgd dat het schrijfvirus alleen maar meer is geworden. Inmiddels heb ik een mooi stuk mogen schrijven voor een bekende luchtvaartmaatschappij en hopelijk volgt er nog veel meer.


Advertentie:

In dit blog ga ik het niet over de luchtvaart hebben. Maar over goed nieuws dat in de media onlangs is verschenen. Iedere dag worden we geconfronteerd met een bak ellende dat zich ergens op de wereld afspeelt. Ook ik trek me dit heel erg aan. Maar af en toe verlang ik er ook naar om positief nieuws te lezen. Een artikel waar je vrolijk van wordt.

Humor staat bij mij hoog in het vaandel en in dit blog probeer ik rondom het goede nieuws met mijn eigen visie een grappige twist eraan te geven. Ook probeer ik met dit blog meer ervaring op te doen in mijn schrijfwerk en er vooral veel van op te steken.

Veel plezier met het lezen van mijn blog en laat me gerust weten wat je ervan vindt!

Saskia

1 reactie op “Even voorstellen: Saskia Roelofs- van Velsen”

  1. Pingback: Nieuwe blogger: Saskia van Velsen over goed nieuws | Regio Leidsche Rijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.