Man beroofd van jas op station Vleuten

Vrijdagmiddag werd een man bestolen van zijn jas. Een omstander die het slachtoffer wilde helpen werd door de verdachte geslagen. De politie zoekt getuigen.

Rond 15.00 uur is een 22-jarige Amsterdammer op station Vleuten beroofd van zijn jas. Het slachtoffer had via Marktplaats afgesproken de jas daar te verkopen, maar bij het passen vluchtte de dader weg. De Amsterdammer rende achter hem aan. Op de Burgemeester van de Heidelaan zag een getuige wat er gebeurde en reed de verdachte klem. Samen met de getuige pakten ze de jas terug. De verdachte kreeg echter hulp van zijn vrienden die kwamen aangereden in een donkere Volkswagen (mogelijk Polo of Golf). Eén van de vrienden sloeg de getuige die terugsloeg. Toen echter een andere vriend van de verdachte dreigde met een slagvoorwerp lieten de Amsterdammer en de getuige de verdachte gaan.

De verdachte en zijn vrienden reden samen weg in een donkere Volkswagen met de achterklep open in de richting van de Odenveltlaan. De politie is op zoek naar getuigen die de auto rond 15.30 uur heeft zien rijden.

Getuigen gezocht

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben over dit incident, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.