Nieuwe dansstudio in Leidsche Rijn

Op vrijdag 17 oktober opende Dansstudio Want2Dance (W2D) de deuren in Leidsche Rijn. De nieuwe dansstudio is een initiatief van Juliette Bruins Slot, een bewoonster van Leidsche Rijn.

De droom van Juliette
Omdat de dansschool van haar dochter en haar vriendinnen onverwacht de deuren sloot, ontstond bij Juliette Bruins Slot, bedrijfskundige én balletdanseres, in september het idee voor een nieuwe dansstudio in Leidsche Rijn. Het is Juliette gelukt om in een paar weken tijd met hulp van goede vrienden en echtgenoot haar droom waar te maken: een nieuwe dansstudio met een gevarieerd lesaanbod en gediplomeerde docenten in Leidsche Rijn. Hierdoor kunnen de kinderen die door de sluiting van de dansschool in Terwijde niet meer konden dansen weer aan de slag.

Lesaanbod
De danslessen worden op dit moment gegeven op twee locaties: Health Works Fitness Centrum Leidsche Rijn (gevestigd in het oude informatiecentrum Leidsche Rijn) en UCK Vleuterweide (in winkelcentrum Vleuterweide/Amadeus). Het lesaanbod en eventueel de locaties zullen snel uitgebreid worden, zodat er zowel voor kinderen als volwassenen een breed lesaanbod is en de leslocaties voor iedereen goed bereikbaar zijn. Er wordt les gegeven aan kinderen vanaf 3,5 jaar: van Kids Hiphop en Kids2Dance tot streetdance en breakdance. Zie www.want2dance.nl voor het lesaanbod.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.