Sinterklaasintocht 2014 Vleuterweide, Vleuten en Haarzuilens

Spannende tijden breken aan voor de kinderen, want het is al bijna zover. We kunnen Sinterklaas weer verwelkomen in Nederland. We zetten een aantal intochten in de buurt voor jullie op een rij.

Vleuterweide
Op zaterdag 15 november komt de Sint met zijn pieten een bezoek brengen aan Centrum Vleuterweide. Om 14.30 uur wordt er gestart met een gezellig voorprogramma waarbij de populairste en modernste kinderliedjes ten gehore worden gebracht. De Sint komt rond 15.00 uur aan en zal dan een tijdje op het podium aanwezig zijn om vervolgens een rondje door het centrum te lopen. Sinterklaas roept alle kinderen uit Vleuterweide en omstreken op om naar het winkelcentrum (op het plein bij Sterk Store) te komen, zodat hij iedereen een handje kan geven! Om ongeveer 16.00 uur zal de Sint weer vertrekken om verder het land in te gaan, want er moeten vast weer veel schoentjes gevuld worden.

Vleuten en Haarzuilens
Op zaterdag 22 november komt Sint aan in Vleuten. Om 11.30 uur komt hij aan op het Dorpsplein. Welk avontuur zal hij samen zijn pieten dit keer weer beleven? Vol verwachting klopt ons hart! Om 12.15 uur vertrekt de Sint met zijn Pieten richting de kinderen in Haarzuilens. Om 13.00 uur is het voor de Sint en zijn pieten weer hoogste tijd om te vertrekken.

9 gedachten over “Sinterklaasintocht 2014 Vleuterweide, Vleuten en Haarzuilens”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.