Toneelstuk en Sint Maarten viering in de Mariakerk

Op dinsdag 11 november is het weer Sint Maarten. Je kent het verhaal wel van Maarten, die zo goed was zijn mantel te delen met een zwerver, maar daarna gebeurde er iets heel bijzonders. Wat dan? Kom op dinsdag 11 november om 18:30 uur naar de Mariakerk om het met je eigen ogen te zien. In een viering met lampionnen, toneel, engeltjes, hoorngeschal en liedjes van kinderkoor Mekkiko, wordt het hele verhaal uitgebeeld!
Jij komt toch ook?

Na het toneelspel mag je zelf met je lampion meelopen in de optocht door de kerk. Daarna is er nog tijd genoeg om met je lampion zingend langs de deuren te gaan in de hoop een snoepje of iets anders lekkers te krijgen.
Heb je vragen dan horen wij het graag!

N.B. In verband met de veiligheid is het niet toegestaan buggy’s, kinderwagens en dergelijke de kerk mee in te nemen. Er is ruimte in het portaal om deze te stallen. Tevens is het gebruik van lampionnen met echte kaarsen niet toegestaan.

Informatie
Parochie Support Groep
Sint Maartenviering 2014
Wanneer: dinsdag 11 november Om 18:30 uur
In de kerk O.L.V. ten ‪#‎Hemelopneming‬ ‪#‎LR‬
Pastoor Boelenslaan 9 De Meern
Contact: Lisette Oskam (030-6585753)
Email: lisetteoskam@hotmail.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.