Vrouw zwaar gewond bij aanrijding met bus

17 november 2014 16:57  Redactie  Reageer

Maandagmiddag is een vrouw gewond geraakt bij een aanrijding met een bus op de Vleutenseweg in Utrecht, dat meldt een woordvoerster van de politie.

Het ongeval gebeurde rond 14.45 uur in de buurt van het Majellapark. De vrouw kwam onder de bus terecht. Een traumahelikopter kwam ter plaatse om medische hulp te verlenen. Per ambulance werd zij overgebracht naar een ziekenhuis. De toedracht van het ongeluk is nog onduidelijk. De politie doet onderzoek en heeft met een helikopter boven de Vleutenseweg gevlogen om foto’s te maken van de situatie.

Op de Vleutsenseweg gebeuren vaker ongelukken. Zo botsten twee maanden geleden ter hoogte van Douwe Egberts twee auto’s frontaal op elkaar en raakte een fietser eerder dit jaar gewond toen hij tegen een bus kwam.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website