In Between Café op dinsdag 9 december

De maand van Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw breekt binnenkort weer aan, dus wordt het tijd om je uit te nodigen voor het laatste In Between Café van 2014 dat ook dit keer weer in Parkrestaurant Anafora in het Maximapark gehouden zal worden. Dit keer weer verrassende workshops, waarbij Gerrit en Adriaan samenwerken om jou sterker met spannende gesprekken te laten staan, Sandra een workshop over het maken van (persoonlijke) websites geeft en Renate je weer ondersteunt bij het maken van een mooi CV. Gerard zal je dit keer de ochtend begeleiden.

Programma
10.00 – 10.15 uur Inleiding
10.10 – 10:40 uur eerste ronde workshops; keuze uit één
10:40 – 11:20 uur tweede ronde workshops; weer eentje kiezen


Advertentie:

Workshop “Meer effect uit een spannend gesprek?”
Heb je binnenkort een spannende sollicitatie of acquisitiegesprek? Dan kun je deelnemen aan deze workshop.
Men neemt je mee in een spannend gesprek. Zij laten je ervaren dat je door je aandacht in het nu te brengen effectiever in het gesprek kunt worden. We gaan, onder andere, in op gelijkwaardigheid, leiding nemen, focus en grenzen stellen. Tevens behandelen we wat uitgangspunten voor sollicitatie-/ acquisitiegesprekken.

Onderscheid jezelf met een sucessvolle website!
Of je nu werkzoekend bent of zzp’er met behulp van een website kan jij jezelf of je bedrijf onderscheiden. Maar hoe pak je dit aan?
Men neemt je mee door dit proces en krijg daarbij ook nog 3 geheimen van een succesvolle website.

Advies van HR professionals
Deel je sollicitatie ervaringen en wissel tips uit met andere werkzoekenden

Toegang
Toegang tot de workshops van het “In Between Café” is gratis, je hoeft alleen maar je eigen consumptie te betalen. Wel staat er een varkentje klaar voor een vrijwillige bijdrage aan de onkosten, die de organisatie maakt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.