Vrouw lastig gevallen in Waterwinpark

Op dinsdag 25 november is rond 18:00 uur een vrouw lastig gevallen in het Waterwinpark in Terwijde. Het gaat om een getint persoon tussen de 15 en 18 jaar en in het bezit van een fiets. De persoon had een normaal postuur en was gekleed in blauwe parkajas tot net over de heupen, met bontkraag.

De politie roept mensen op die meer weten te bellen met de politie op nummer 0900-8844.

3 gedachten over “Vrouw lastig gevallen in Waterwinpark”

  1. Tjonge tjonge kan je dan geen eens meer even normaal sporten, omdat er een onverlaat denkt dat tie zo sportief is. Hij zou eens zo sportief moeten zijn om mij lastig te vallen, maar daar zal onze getinte jongeman de fair play mentaliteit niet voor hebben. Het enige wat tie heeft is een bontje op zijn kop en een fiets….laten we als sporters vooral goed op elkaar letten als we aan het hardlopen zijn, in zijn eentje is die gast niks waard. En vergeet niet keihard BRAND te roepen..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].