Start aanleg Parkbos De Haar in Haarzuilens

Op 26 november jl. is de aanleg van het nieuwe Parkbos De Haar officieel gestart, het bos vormt een belangrijk onderdeel van Landgoed Haarzuilens. Wethouder Kees Geldof, gedeputeerde Ralph de Vries en regiodirecteur Natuurmonumenten Roline de Wilde hebben gezamenlijk de eerste eik in het nieuwste bos van Nederland geplant. Parkbos De Haar wordt een gevarieerd bos met ligweides en veel verschillende bomen en planten. Met wandelpaden, struinpaden, een fietspad, vijvers en speelplekken. Idee├źn uit de omgeving zijn zo veel mogelijk meegenomen bij het ontwerp van het bos van ongeveer 70 hectare aan de rand van Utrecht.

Impressie
Natuurmonumenten legt op landgoed Haarzuilens een prachtig nieuw parkbos aan. Bekijk in deze animatie van Ulco Glimmerveen hoe Parkbos de Haar er uit gaat zien.

Meer informatie leest u op:
https://www.natuurmonumenten.nl/project/parkbos-de-haar-landgoed-haarzuilens

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven