Ga mee op expeditie naar Geertjes Hoeve en Duits en Lauret

Op woensdag 17 december wordt alweer de derde expeditie naar mooie bedrijven in de buurt georganiseerd. De eerste twee expedities waren een groot succes. Dit keer combineren we twee bedrijven: biologische beleefboerderij Geertjes Hoeve en speciaalbierbrouwerij Duits & Lauret. Samen met andere nieuwsgierige ondernemers nemen we een kijkje in de keukens van deze bedrijven. Omdat het hartstikke leuk is en omdat daarmee de lokale betrokkenheid vergroot wordt.

Duits & Lauret
Brouwers Danielle Duits en Marco Lauret runnen hun speciaalbierbrouwerij vanuit Vleuten. Ze streven ernaar om kwaliteitsbier op de markt te brengen en daarmee met name binnen de culinaire wereld een trend te zetten. Dit jaar vieren ze hun eerste lustrum. Met regelmaat vallen de speciaalbieren van Duits & Lauret wereldwijd in de prijzen. Onlangs was hun Dubbelbock winnaar op het Bockbierfestival Amsterdam. Vorige week is bekend geworden dat Danielle en Marco hun brouwerij mogen vestigen in het prachtige Fort Everdingen.

Geertjes Hoeve
Geertjes Hoeve in Haarzuilens is een dependance van boerderij ‘t Geertje in Zoeterwoude, waar al sinds 1982 stad met platteland wordt verbonden. Rick is opgegroeid op boerderij ‘t Geertje en opende samen met zijn vriendin Anne in april 2014 Geertjes Hoeve. Met verschillende dieren, veel geiten, een eigen kaasmakerij, boerderijwinkel en sinds kort ook een boerderij restaurant.

Hoe ziet de expeditie eruit?
Na het kijkje in de keukens is er een interactieve sessie rond twee bedrijfsvraagstukken die door Geertjeshoeve en Duits & Lauret worden aangedragen. Dat levert altijd verrassende inzichten op. De expeditie wordt uiteraard afgesloten met een proeverij van Duits & Lauret bier en eigengemaakte geitenkaas van de Geertjes Hoeve.

Praktische informatie
De expeditie is op woensdagmiddag 17 december van 15.00 tot 18.00 uur bij Geertjes Hoeve in Haarzuilens. Aanmelden en meer informatie: http://www.leidscherijnwerkt.nl/inbedrijf.

Deelname is gratis. Het project wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.