Regio Leidsche Rijn presenteert Wall of Fame

Actieve bewoners verdienen een ereplek! Daarom staat Regio Leidsche Rijn vanaf vandaag met ‘Wall of Fame’ in BlendUT Terwijde.

Inspiratie platform
De website www.regioleidscherijn.nl is in juli 2013 gelanceerd en bestaat uit lokale nieuwsberichten, bloggersnetwerk door bewoners, buurtinformatie en activiteiten agenda. Bewoners kunnen volop mee discussiëren over onderwerpen die spelen in de buurt. We willen een inspiratie platform zijn voor ondernemende mensen door ze podium te bieden.


Advertentie:

Wall of Fame compleetRegio Leidsche Rijn ‘Wall of Fame’
In de 1,5 jaar dat Regio Leidsche Rijn bestaat zien wij op de redactie bijna dagelijks mooie en bijzondere initiatieven voorbij komen. Mensen die zich vanuit een bepaalde passie inzetten om iets goeds te doen voor de eigen buurt, wijk of voor buurtgenoten. Geheel belangeloos en dat zelf ook nog eens vanzelfsprekend vinden. Dit inspireert ons enorm en we willen het daarom meer zichtbaar maken voor iedereen, zodat het ook weer een inspiratie kan zijn voor anderen. Met dit in gedachten bedachten wij een heuse Regio Leidsche Rijn ‘Wall of Fame’ In feite een ereplek voor de mensen die het verdienen. Dit moest een plek worden op onze site, niet alleen digitaal maar ook fysiek op locatie waar mensen naar toe komen, elkaar ontmoeten en de tijd willen nemen om even stil te staan bij het verhaal achter de mens of initiatief. Zo kwamen wij terecht bij BlendUT in Terwijde, een perfecte plek om ‘Wall of Fame’ voor het eerst te etaleren.”

Pop-up
De bedoeling is dat de ‘Wall’ overal in de regio zal ‘pop-uppen’ en men het dus tegen kan komen. Denk hierbij ook aan plaatsen als verzorgingshuizen en senioren verenigingen waar men nog niet heel actief op het internet is. Met de ‘Wall’ proberen wij ook die mensen te bereiken en de mooie verhalen te delen. Naast de ereplek, vind je er ook een brievenbus waar men ideëen kan aanreiken, iemand kan voordragen of een suggestie voor de volgende locatie kan geven. Ook hebben wij een map waarin je een verzameling van de blogs op www.regioleidscherijn.nl uitgeprint kan vinden en rustig in kan bladeren. Wij willen dan ook BlendUT bedanken voor de mooie eerste locatie en iedereen oproepen om aan ons te laten weten wie een ereplek verdient en waar we ‘Wall of Fame’ over een paar maanden mogen plaatsen.”

Wall of Fame bovenkant met VlinderhofDe Vlinderhof
We maken een start door Marc Kikkert, Leidsche Rijner en oprichter van de Vlinderhof, een eerste ereplek te geven. Marc wilde in het park een bijzondere plek van bezinning met internationale uitstraling creeeren waar iedereen van kan genieten en tot rust kan komen. Met veel energie en wilskracht heeft Marc het voor elkaar gekregen. Een bijzonder verhaal dat vertelt mag worden en daarom krijgt Marc met de Vlinderhof een ereplek op de Regio Leidsche Rijn ‘The Wall of Fame’

Heeft u ideeën, wilt u een bijzonder initiatief of persoon voordragen? Mail het ons: redactie@regioleidscherijn.nl.

1 reactie op “Regio Leidsche Rijn presenteert Wall of Fame”

  1. De Wall of Fame staat inmiddels in de CultuurCampus te Vleuterweide waar het een ere plaatsje heeft gekregen. Elke 2 weken wordt er een bewoner c.q actieve vrijwilliger van WELZAAM Vleuten-De Meern in de spotlight gebracht dmv een A4 formaat ingelijste foto ennpersoonlijk verhaal. Wilt u iemand hiervoor voordragen, graag! Stuur dan een mail naar Ellen Bergakker pr.communicatie@welzaamutrecht.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *