Stel jezelf voor! Interview met dansstudio Want2dance

Vertel ons meer over de organisatie/onderneming
De eerste ideeën voor Dansstudio Want2Dance (W2D) ontstonden in september jongsleden. Binnen 2,5 week kon ik met hulp van echtgenoot en vrienden mijn droom verwezenlijken, het starten van een eigen dansstudio. Na één aantal gratis inlooplessen, gingen vrijdag 17 oktober voor de eerste keer de deuren van Dansstudio Want2Dance open en startte ik als ZZP-er W2D in Leidsche Rijn. In samenwerking met professionele docenten biedt W2D lessen aan aan kinderen vanaf 3,5 jaar. De dansvormen die nu worden gegeven zijn o.a. Kids2Dance, streetdance, breakdance en hiphop. Deze worden bij voldoende animo uitgebreid met bijvoorbeeld Jazz, popping of dansconditie. De lessen worden momenteel gegeven in de locatie van HealthWorks Fitness Centrum (voormalig Leidsche Rijn informatie centrum)

Juliette van Want2DanceWat is in jullie ogen ondernemerschap?
Ondernemerschap is voor mij dagelijks bezig mogen en kunnen zijn met mijn passies, dansen en organiseren. En zoeken naar mogelijkheden om deze passie te kunnen delen met anderen.

Wat zijn jullie belangrijkste drijfveren?
Dansen met plezier, daar draait het om bij W2D. Maar er is ook aandacht voor het vergroten van zelfvertrouwen, het overwinnen van angst en het ontmoeten van nieuwe vrienden. En door te dansen verbeter je je gezondheid en conditie. W2D werkt samen met gediplomeerde docenten die hun passie voor dansen kunnen delen met hun leerlingen. De groepen zijn niet te groot, bij voldoende aanmeldingen wordt een groep gesplitst op niveau, zodat iedere leerling zich op zijn of haar eigen niveau verder kan ontwikkelen en het plezier in de lessen behoudt.

Wat is jullie ambitie voor komend jaar?
Mijn ambitie voor komend jaar is om binnen Leidsche Rijn een bekende dansstudio te worden en het aantal vaste leden van de dansstudio uit te bouwen. Daarnaast ga ik samen met de kinderen en de docenten naar een mooie “Einde jaar show” toe werken.

Klik voor vergroting
Klik voor vergroting
Wat is het leukste dat jullie ooit meegemaakt hebben binnen de organisatie/onderneming?
Het leukste dat ik sinds het ontstaan en delen van het idee om de dansstudio te beginnen heb ervaren zijn de enorme hoeveelheid positieve reacties vanuit mijn omgeving en de nieuwe deuren die zich voor mij openden als ZZP-er in Leidsche Rijn. Het is echt ontzettend leuk om te ervaren hoe andere ondernemers mij bijstaan met raad en daad om van mijn dansstudio een succes te maken.

Wat is tot nu toe jullie grootste succes?
Het grootste succes tot dusver is het feit dat het lukte om binnen amper drie weken een website te lanceren, de eerste leden in te schrijven, de eerste echte danslessen te verzorgen en zelfs al een groep te kunnen splitsen op niveau door het onverwacht grote animo.

Waar verwachten jullie in de toekomst te staan?
Ik hoop in de toekomst dé dansstudio van Leidsche Rijn te mogen runnen in een eigen locatie, met een breed aanbod van dansvormen op verschillende niveau’s, dans workshops en kinderfeestjes/-disco’s te kunnen organiseren.

Waarom moeten we allemaal een kijkje nemen op jullie website/voorstelling/open dag?
Bezoek de website om te ontdekken welke lessen worden gegeven, kennis te maken met de docenten en contact te leggen voor een proefabonnement of lidmaatschap. Hopelijk tot ziens bij Dansstudio Want2Dance!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.