Bewonersavond bomen Europaweg op 21 januari

Op woensdag 21 januari organiseert de gemeente een bewonersavond over de velvergunningsaanvraag voor de bomen op de Europaweg. De avond start om 19.30 uur en vindt plaats in de Raadszaal van Wijkservicecentrum Vleuten-De Meern. Ook wethouder Geldof is hierbij aanwezig. In het wijkbericht vindt u informatie over het programma van de avond. Aangezien mensen in deze periode wellicht met vakantie zijn en/of brievenbussen soms zijn dichtgeplakt in verband met vuurwerk, verspreidt de gemeente het papieren wijkbericht begin januari bij omwonenden van de Europaweg.

Eind november verspreidde de gemeente een wijkbericht met informatie over de velvergunning voor 99 bomen, vooral populieren en wilgen. Zie ook de kaart.

Lees ook:
Verwijderen van 99 bomen langs de Europaweg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].