Politie houdt man met inbrekerswerktuig aan in De Meern

De politie heeft in de nacht van donderdag 22 op vrijdag 23 januari een man uit Roswinkel aangehouden in De Meern. De man had inbrekersmateriaal in zijn auto.

Agenten controleerden rond 04.30 uur een geparkeerde personenauto aan de Van Lawick van Pabstlaan. Zij zagen deze auto even daarvoor daar nog rijden en vonden het verdacht, gezien het tijdstip, dat de auto daar geparkeerd stond. Tijdens de controle van het voertuig kwam er een 44-jarige man naar hen toegelopen die aangaf dat het zijn auto was. In de auto troffen agenten inbrekersmateriaal aan. De man is aangehouden voor het in bezit hebben van deze materialen en ingesloten voor nader onderzoek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.