Actie ‘maak van uw achterpad geen dievenpad’

In Parkwijk-zuid is de actie ‘maak van uw achterpad geen dievenpad’ gestart. Bewoners kunnen bij aanschaf van een buitenlamp gratis een led-lamp en hulp bij montage krijgen.

De achterpaden in buurt Parkwijk-zuid zijn erg donker. Wij willen het verlichtingsniveau graag samen met bewoners verbeteren en de veiligheid in de buurt vergroten. De bewoners hebben een bon ontvangen van de Gamma. Hiermee kunnen zij bij aanschaf van een buitenlamp, gratis een led-lamp krijgen. En gratis hulp bij de montage van de buitenlamp in of bij het achterpad. De actie loopt tot en met 6 februari en is een initiatief van woningcorporatie Mitros, Gamma, Van den Pol Elektrotechniek en het wijkbureau.


Advertentie:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.