Beroepsavonturier Bernice Notenboom geeft een lezing bij de Metaal Kathedraal

Bernice Notenboom, beroepsavonturier en klimaatjager, geeft zondag 1 februari een lezing bij de Metaal Kathedraal over haar expeditie ‘The Arctic March’.

Bernice Notenboom is poolreiziger en spreker. Ze gaat op expeditie naar koude oorden om het veranderende klimaat een gezicht te geven. Hiermee wil ze laten zien wat de gevolgen van de klimaatverandering (zullen) zijn voor mens, dier en planeet.

De inmiddels wereldberoemde beroepsavonturier en klimaatjager deelt haar inzichten en ervaringen tijdens een lezing in de Metaal Kathedraal over haar expeditie de ‘The Arctic March’. Dit is één van de zwaarste expedities ter wereld. Een op de drie mislukt. Met haar verhaal heeft Bernice veel indruk gemaakt bij RTL Late Night, Hart van Nederland, NOS journaal, Pauw & Witteman, Vrij Nederland en andere media.

Haar lezing wordt begeleid met door haar gefilmde spectaculaire beelden van bedreigde natuurlandschappen en gaat over levenslessen, tegenslag, samenwerken en veerkracht gekoppeld aan haar ervaringen en het klimaat. Daarnaast zullen er meerdere films van haar werk te zien zijn.

Het adres van de Metaal Kathedraal is Rijksstraatweg 20, Utrecht.
Reserveren kan tot en met 30 januari, door 17,50 euro per persoon over te maken naar: NL10RABO 0112859569 o.v.v. uw naam, aantal kaarten en email-adres. Er worden ook kaarten aan de deur verkocht.

Meer informatie: www.metaalkathedraal.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.