Vleutenaar Glenn Roovers gekwalificeerd voor het EK Karate

Vleutenaar Glenn Roovers (17 jr) is gekwalificeerd voor het EK Karate onder de 21 jaar. Het EK vindt van 6 t/m 8 februari plaats in Zürich, Zwitserland.

Een dolblije Glenn: “Het was nog niet zeker of ik werd geselecteerd. Ik had wel goede wedstrijden achter de rug, maar aan het eind van 2014, kreeg ik een dip en presteerde niet op de Nederlandse Kampioenschappen. Voor het eerst sinds mijn negende had ik geen prijs op het NK.”

De Vleutenaar doet al vanaf zijn vijfde aan karate. Glenn heeft één keer per week selectietraining in Leusden. Daarnaast traint hij drie keer in de week bij Karate Team Boelbaai in Maarssenbroek/Leidsche Rijn. Sinds eind vorig jaar zit Glenn bij de nationale selectie van Karate-do Bond Nederland.

Wij wensen Glenn heel veel succes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.