Nieuwe blogger: BlendUT over de pop-up winkel

Graag verwelkomen we onze nieuwe bloggers van pop-up winkel BlendUT in Terwijde.

BlendUT is opgericht door drie jonge internetonderneemsters: Nicole Sies, Marike Staverman en Muriel Meinema. Drie creatieve ondernemers met een eigen webwinkel. Samen hebben zij een plan ontwikkeld om de krachten van de lokale ondernemers te bundelen om zo een sfeervol en bijzonder pop-up rent-a-shelf concept neer te zetten. Dit concept biedt andere internetondernemers letterlijk de ruimte om hun (orginele) producten te laten zien, ruiken en voelen! Je kunt hier creatieve vaak handgemaakte cadeaus vinden, een heerlijk een kop koffie drinken, elkaar ontmoeten of een creatieve workshop volgen of geven.

Het plan is om wisselend verrassende locaties te betrekken en daarbij een zo gevarieerd mogelijk assortiment aan producten bij elkaar te brengen.

Wij vinden het leuk dat de dames van BlendUT voor Regio Leidsche Rijn gaan bloggen en wensen jullie veel leesplezier!

Voortaan kun je al hun blogs lezen op de blogpagina van BlendUT.

Lees ook:
Regio Leidsche Rijn presenteert Wall of Fame
Blog: Roze winkelwolken

Wil je ook bloggen?
Wij zijn nog op zoek naar buurtbewoners die willen schrijven over wat jou interesseert, zoals hobby, levensstijl of andere zaken. Maar misschien heb je wel een ander leuk onderwerp wat je graag met buurtbewoners (eventueel eenmalig) wil delen? Heb je interesse? Neem dan contact met ons op of stuur een mailtje naar: [email protected]

Een overzicht van alle bloggers kan je vinden onderaan op de startpagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven