Even voorstellen: BlendUT

In het kort: BlendUT is opgericht door drie jonge internetonderneemsters: Nicole Sies, Marike Staverman en Muriel Meinema. Drie creatieve ondernemers met een eigen webwinkel. Samen hebben zij een plan ontwikkeld om de krachten van de lokale ondernemers te bundelen om zo een sfeervol en bijzonder pop-up rent-a-shelf concept neer te zetten. Dit concept biedt andere internetondernemers letterlijk de ruimte om hun (orginele) producten te laten zien, ruiken en voelen! Je kunt hier creatieve vaak handgemaakte cadeaus vinden, een heerlijk een kop koffie drinken, elkaar ontmoeten of een creatieve workshop volgen of geven.

Het plan is om wisselend verrassende locaties te betrekken en daarbij een zo gevarieerd mogelijk assortiment aan producten bij elkaar te brengen.


Advertentie:

Lees ook:
Regio Leidsche Rijn presenteert Wall of Fame
Blog: Roze winkelwolken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *