Blog BlendUT: Een fris begin

In januari is er bij BlendUT best veel gebeurd. Nieuwe shops zijn gekomen met leuke nieuwe producten, andere shops zijn vertrokken. Er zijn weer gezellige workshops gegeven en wij hebben zelfs onze eerste “proeverij” gehad, namelijk Insight-U die op zaterdag 24 januari een hand of voetmassage kwam geven. Wij zijn druk bezig met het plannen van nog meer workshops, proeverijen en bijeenkomsten en zelfs een high tea in maart met de inzameling van hakken voor de naaldhakkenrace! Kortom; BlendUT wordt steeds meer de “woonkamer van Terwijde”!

BlendUT thee
Wij schenken in onze winkel heerlijke losse thee in allerlei smaken. Daar kregen wij zoveel positieve reacties op, dat wij besloten hebben deze thee en de theezeefjes zelf ook te gaan verkopen. Ditzelfde geldt voor onze “Spoon of Chocolate” voor een heerlijk kopje chocolademelk. Zo kun je zelfs thuis van dit alles genieten! Ook leuk om cadeau te geven!


Advertentie:

Valentijn
Valentijnsdag komt er weer aan! Oh jee, denk je. Wat moet ik nu aan mijn liefje geven?? Geen stress, wij hebben allerlei leuke Valentijns cadeautjes in onze winkel. Dus kom vooral binnenkort even bij ons langs!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *