Whiskyavond met docu en proeverij

Zondagavond 22 februari wordt een echte whiskyavond. Het begint om 20:00 uur met het vertonen van de documentaire “Nederland Whiskyland”. De documentaire duurt zo’n drie kwartier en is gemaakt door Gwen Jansen. Na afloop kan men genieten van een whiskyproeverij. De filmmaakster woont zelf ook in Leidsche Rijn en zal ook aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.

Columnist Wouter de Heus zal de film in leiden en zal na afloop een tweegesprek aangaan met de filmmaakster.


Advertentie:

De avond wordt gehouden in Brouwerij Maximus in De Meern (Pratumplaats 2A). Er is plaats voor 100 personen en de entree is 5 euro (inclusief de whiskyproeverij met 4 whisky’s). Aanmelden is niet nodig.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.