Winterseizoenloopje 8 februari

Op 8 februari werd het Winter seizoenloopje georganiseerd door Lint-wurmpie. Door winterse weer omstandigheden was de eigenlijke winterseizoenloopje, 2 weken daarvoor, afgelast. Maar dit keer was het dan wel koud maar ook droog. Ruim 40 kinderen gingen weer sportief hun gang.

De allerkleinste van 4 tot 6 jaar bleven op het sportveld bij Sportcentrum Oudenrijn terwijl de oudere in snel tempo naar het lint rende. Zo konden de oudere kinderen ook gelijk het parcours verkennen van de Lint-Wurmpie Run.


Advertentie:

Naast allerlei hardloopspelletjes werd er ook aandacht besteed aan techniek training, Er werd geoefend met allerlei hordes, het leek soms wel een soort bootcamp.

Dit allemaal zodat alle kinderen goed beslagen ten ijs komen op de Lint-Wurmpie Run op 6 april. Op 15 maart wordt de laatste seizoenloopje voor de echte run georganiseerd. Je kan je nog opgeven via www.lint-wurmpje.nl of natuurlijk voor de echte Run!

Evelyna de Beer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.