Lezersinzending: Carnaval in onze regio

Er wordt weleens gezegd dat Carnaval alleen onder de rivieren gevierd kan worden maar afgelopen weekend werd het tegendeel weer eens bewezen. Het begon al met het kinder-familie carnaval in de Schalm. De Mega mindy’s, Spaanse danseressen, prinsessen Ana’s, Spidermans, Rambo’s, boertjes en dansmariekes dansten en hosten op allerlei kindercarnavalsmuziek. Ze werden ook nog getrakteerd op een optreden van “Dansstudio Feel the Beat” Het carnaval is geen kindercarnaval als de kinderen niet op het zwemlied mee danste zodat ze het zwemdiploma De Schalm konden verdienen. Als mooie verassing was er voor alle kinderen een klein cadeautje.

Carnaval in onze regio - 1

2015-02-22_carnaval_in_onze_regio_2Rode neuzencarnaval
’s Avonds zette alle vrijwilligers zich voor meer dan 100% in voor het rode neuzencarnaval. Het carnaval dat al jaren goed bezocht wordt en speciaal bedoelt is voor bewoners van gezinsvervangende huizen. Er waren weer veel oude bekende die zich goed vermaakte op alle nummers waar op gedanst werd.
In het weekend kon men ook nog in de buurt naar de verschillende optochten. Op zaterdag naar Harmelen of Oudewater maar als je alle wagens in 1 keer wilde zien, dan moest je toch naar de optocht in Montfoort. Waar zo’n 80 wagens te bewonderen waren. Wagens met verliefde Donald Duck’s en Katrien, Zeemeerminnen, Spons Bob, Nijntje, Smart Telefoons en nog vele meer mooie creatie.

Ons carnaval in de regio werd afgesloten met het carnaval voor de senioren in de Schalm. Er waren weer mooi uitgedoste carnaval vierders die ook met veel enthousiasme het bingo vierde.

Heeft u dit jaar het regiocarnaval gemist, volgend jaar nieuwe ronde, nieuwe kansen in de Schalm.

Evelyna de Beer

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven