Winnares Beebox actie

Wij ontvingen op de redactie een leuke mail van de enthousiaste winnares van de Beebox actie. Zij heeft de Beebox vergeleken met de Hellofresh box en de verschillen voor ons op een rij gezet.

Mail winnares Beebox
Ik heb afgelopen donderdag de koolhydraatarme Beebox ontvangen, het was een geweldig verzorgde krat met boodschappen. Bezorgd door een heel vriendelijke, vrolijke meneer. De vergelijking tussen de Hellofresh box en de Beebox kunnen wij nu maken. De Hellofresh box was €10 duurder zat in een kartonnen doos met een kartonnen deksel, was erg luxe toen ik het voor het eerst zag, heel goed verzorgd en veel in plastic bakjes verpakt. Het heeft geen regionaal karakter er zit een callcenter op een centrale plek met allemaal studenten, producten hebben geen herkomst info. Wij waren heel enthousiast over deze box. Maar vonden het best wel prijzig. Bovendien eten wij hier thuis koolhydraat beperkt, en deze box had veel koolhydraat rijke producten, dat was zonde voor ons gevoel.

image

Nu hadden wij toevallig 2 weken geleden een folder in de bus gekregen van Beebox, met daarop de vermelding van producten komen uit de regio, voornamelijk biologisch én de mogelijkheid om een koolhydraatarme box te bestellen. Ik had de folder klaarliggen om me er verder in te verdiepen…. toevallig was die week op twitter de mogelijkheid om zo’n pakket te winnen, nou dat kwam heel goed uit. Ik was verrast dat ik bericht kreeg dat we hadden gewonnen en zo’n box mochten uitproberen.

Het fijne is dat je ook echt het gevoel krijgt dat je goed bezig bent met het bestellen van zo’n Beebox omdat het biologisch is, geen overbodige kartonnen doos, maar een kratje dat elke keer weer gebruikt kan worden, geen overbodige plastic verpakkingen. Kortom wij waren heel blij en tevreden. Ook zit er geen receptenfolder bij (bij Hellofresh) wel, dus weer extra papier!!) want je kan de recepten gewoon via de site bekijken.

Het is een echte aanrader voor mensen om de Beebox eens te proberen, goed voor jezelf, gevarieerd eten, goed voor de boeren in de buurt die een eerlijke prijs krijgen en bij je thuis gebracht. En dus ook nog goedkoper dan de in dit geval Hellofresh box.

Dankjewel voor de prijs!
Vriendelijke groet, Linda Vermeulen + Fam.

Dank, Linda! We hopen vaker leuke acties op te zetten en zo bewoners te laten kennismaken met producten uit de regio. Bent u ondernemers en lijkt het u ook wat om middels een actie producten op Regio Leidsche Rijn te verloten? Laat het ons dan weten via [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven