Oproep Popkoor Elan: Mannen gezocht!

Popkoor Elan is in september 2014 met veel enthousiasme van start gegaan. Dirigent André en pianiste Elena zijn met bijna honderd enthousiaste koorzangers en -zangeressen gestart.

De Schakel
Er werd gekozen voor een locatie in een zaaltje boven het Informatiecentrum in Vleuterweide. Het werd al snel te klein daar. Wel heeft Popkoor Elan op die locatie nog een heel mooi Kerstconcert voor vrienden en bekenden gegeven. Na een kleine zoektocht door André en Elena kwamen ze uit op de prachtige theaterzaal in het buurtcentrum De Schakel in Vleuten. Sinds 2 weken is dit een vaste repetitie stek geworden.

Gevarieerd repertoire
Voorop staat dat het plezier hebben met z’n allen in het zingen. Het repertoire van Elan is zeer gevarieerd, we zingen prachtige arrangementen van bijvoorbeeld Sway, Happy, Rolling in the Deep, Pastorale, Aan de Amsterdamse grachten en zelfs een poparrangement van Beethoven! Op de agenda staan uitvoeringen bij korenfestivals en de schouwburg.

image

Meer mannen!
Het koor heeft echter nog één grote wens: graag meer mannen! Dus mannen, vind je zingen leuk meld je dan aan voor het koor Elan. Of kom gewoon een keertje vrijblijvend kijken en luisteren. Er wordt 1x per week op donderdagavond gerepeteerd van 20.00 – 22.00 uur.

Oproep
Elan is gezellig en ambitieus! Mannen die graag willen zingen, meld je aan via e-mail [email protected] Zangniveau is niet het belangrijkste, enthousiasme wel. En door het zingen bij Elan leer je heel snel! Zing, beleef, geniet!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].