Lezersinzending: Ben Liebrand bezoekt de Meern!

Het leek zaterdagavond even of we terug waren in de jaren ’80-’90. Mensen op hoge slee hakken, gouden jurkjes aan en grote gekleurde rasta kapsels. En een hele lange rij rond half 10 om binnen te komen, allemaal bij ons eigen Azotod. En dit voor de bekende mastermixer Ben Liebrand*.

Heel 35 plus uit de regio Leidsche rijn en ook vele anderen uit het land kwamen allemaal dansen in Azotod. De eer om de opwarming te verzorgen was aan huis dj Paul en toen werd er al flink gedanst. Maar rond 11 uur was daar dan echt de beurt aan Ben Liebrand. Met bekende nummers uit de jaren ’80-’90 zoals: Jump Around, I feel love, Funky Town ging het dak eraf bij Azotod. Tot de late uurtjes werd er flink gedanst. Velen kijken alweer uit naar de volgende dj avond in Azotod.

Klik voor vergroting
Klik voor vergroting

* Ben Liebrand kreeg zijn radiodebuut in 1983, met het Veronica Radio 1/2 programma In The Mix. Dit programma was het eerste radioprogramma waarin non-stop dansmuziek gemixt werd zonder de tot dan toe gebruikelijke dj voice-overs.
Aan het eind van 1983 begon hij met jaarmixen en die kregen de naam “Grandmix”.

Evelyna de Beer

2 gedachten over “Lezersinzending: Ben Liebrand bezoekt de Meern!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].