Wijkraad Leidscherijn houdt miniwijkraadpleging over welzijn en buurtteams

De commissie ouderen en welzijn van de wijkraad Leidsche Rijn organiseert de wijkraadsvergadering over Welzijn op woensdagavond 18 maart 2015. In november 2013 heeft de gemeente Utrecht op de wijkraadavond over Ouderen het buurtteam voor Leidsche Rijn gepresenteerd. Leidsche Rijn, ten zuiden van de spoorlijn, was een jaar proefwijk, voordat de buurtteams voor de hele stad per 1-1-2015 zouden worden ingevoerd. Nu dat team een jaar gedraaid heeft is men benieuwd hoe dat gegaan is en daarom zijn de buurtteams gevraagd daarover te komen vertellen.

Daarnaast komt de gemeente uitleggen wat Vernieuwend Welzijn is en DOENJA komt vertellen wat dat in de praktijk betekent. Na de presentaties gaan de sprekers met de mensen in de zaal in discussie over de vragen die zich voordoen op het gebied van Welzijn.

Uitnodiging
Bewoners, belanghebbenden en geïnteresseerden zijn van harte welkom om die avond te komen en vragen te stellen! De thema avond start om 20:00 uur in de theaterzaal van cluster Voorn, Akkrumerraklaan 131, Utrecht. Inloop is vanaf 19.45 uur.

Miniwijkraadpleging
Ter voorbereiding wordt via de website een zogenaamde miniwijkraadpleging gehouden waar u ook uw vragen, opmerkingen en ervaringen over dit onderwerp kunt voorleggen. Klik op vragenlijst om naar de miniwijkraadpleging te gaan en laat uw mening weten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.