Nieuwe woningen voor senioren in tuin voormalig klooster in Vleuten

Burgemeester en wethouders hebben kaders voor de nieuwbouw van appartementen in de tuin van het voormalig klooster aan de Hindersteinlaan in Vleuten vastgesteld. De zusters van Spes Nostra hebben het kloostergebouw verlaten. Zij verkochten eerder al stukken grond voor de ontwikkeling van woningen.

Kloostertuinzus
Voor dit gedeelte van de tuin maakt projectontwikkelaar CZP een plan voor 37 middeldure huur- en koopappartementen aan de Rijnweide. De gemeente stelde voor deze ontwikkeling een bouwenvelop op, die is besproken met omwonenden. De seniorenwoningen komen in een groene omgeving en passen in de structuur van de kloostertuin, waarbij het middendeel open en groen blijft.


Advertentie:

30 reacties op “Nieuwe woningen voor senioren in tuin voormalig klooster in Vleuten”

  1. Mevr. J. De Groot

   Ik ben erg benieuwd wanneer er meer bekend wordt over dit project. Waar kan ik iets over de voortgang vinden?
   Mevr J. De Groot.

 1. Heb hier belangstelling voor, wil graag informatie en op de hoogte worden gehouden. Het gaat over de seniorenwoningen.

  1. W. Schreudering

   Wij staan op de lijst voor informatie van de senioren woningen in de klooster tuin in Vleuten, U kunt ons van de lijst halen want wij wonen nu in een appartement ook in Vleuten. Geweldig ! Met vriendelijke groet W. Schreudering.

 2. Wij willen graag een appartement huren sociaal met drie kamers wij laten een grote eengezinswoning achter met drie grote slaapkamers .

  1. Wij willen graag een sociale huurwoning voor 65+ laten grote huurwoning achter in vleuterweide achter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.