Open Dagen bij UVV Leidsche Rijn Voetbal

25 maart 2015 11:15  Redactie  Reageer

Welke jeugdvoetballer droomt er nu niet van een carrière bij FC Utrecht? Een stap in die goede richting kan wellicht worden gezet op woensdag 8 april of dinsdag 14 april 2015. Dan organiseert UVV in samenwerking met FC Utrecht een Open Dag. De Open Dag is het tweede voetbalevenement dat UVV, na de benoeming van een nieuw Voetbalbestuur eerder dit jaar, in 2015 organiseert. Op 29 maart gaat de club al van start met de UVV Leidsche Rijn Voetbalschool.

De Paperclip
Beide dagen worden gehouden op het sportcomplex de Paperclip van UVV in Leidsche Rijn, op kunstgras. Iedereen is welkom. Inschrijven is vereist, maar aan de deelname zijn geen kosten verbonden. FC Utrecht zal deze middagen met tenminste vier scouts aanwezig zijn, terwijl ook de gediplomeerde trainers van UVV hun gezicht laten zien.

Talenten
In de afgelopen jaren zijn van UVV zeven jeugdige talenten doorgestroomd naar een Betaald Voetbal Organisatie. Drie van hen – Tom Dam, Sem van Steenis en Julian Maarschalkerweerd – maken inmiddels deel uit van de diverse jeugdselecties van FC Utrecht. Daarnaast maakt UVV deel uit van het RAC, een samenwerkingsverband van regionale amateurclubs met FC Utrecht. UVV geniet binnen het RAC de Ster Status.

uvv voetbal

Schema
Voor woensdag 8 april is het schema:
Kabouters en F-pupillen: 16.00–17.00 uur
E-pupillen: 17.15–18.15 uur
D-pupillen: 18.30-19.30 uur

Voor dinsdag 14 april:
C-junioren: 17.00-18.00 uur
B-junioren: 18.15-19.15 uur
A-junioren: 19.30-20.30 uur

Inschrijven
Inschrijven kan via de e-mail bij Joop Schouten, bestuurslid Technische zaken: joop.schouten@yahoo.com

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website