Gratis Parkjaarkaart de Haar voor alle inwoners Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern

Alle inwoners van Leidsche Rijn en Vleuten De Meern ontvangen binnenkort een gratis Kasteel de Haar Parkjaarkaart! Rabobank Utrecht en kasteel de Haar hebben namelijk gisteren (woensdag 25 maart 2015) getekend voor een verlening van een sponsorovereenkomst met drie jaar tot en met 2017. Ter gelegenheid hiervan ontving Ronald van Maldegem (Directeur Particulieren bij Rabobank Utrecht) symbolisch de eerste gratis Parkjaarkaart uit handen van directeur Anetta de Jong van Kasteel de Haar.

Rabobank en kasteel de Haar met ParkjaarkaartGroen cultureel cadeau op stand
Eén van de doelen van de samenwerking is dat Rabobank Utrecht en Kasteel de Haar cultuur toegankelijk willen maken voor een breed publiek. Daarom ontvangen alle inwoners van Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern, de ‘buren’ van Kasteel de Haar, een groen cultureel cadeau op stand in de vorm van een gratis Parkjaarkaart. De Parkjaarkaart geeft een jaar lang gratis toegang tot het kasteelpark en laat buurtbewoners genieten van het letterlijke en figuurlijke hoogtepunt van het sprookjesslot dat oprijst uit een park met zwaar geboomte, omringd door oude tuinen en romantische waterpartijen. Dit groene culturele cadeau op stand valt deze week bij buurtbewoners van het kasteel op de mat. Het cadeau is mogelijk gemaakt door Rabobank Utrecht en de Gemeente Utrecht.


Advertentie:

Jaar lang gratis genieten van dit prachtige park!
Kees Geldof, Wijkwethouder en wethouder voor groen en recreatie, zegt het volgende:
Inwoners van Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern profiteren van wonen in een nieuwe stad met oude dorpskernen en van de nabijheid van een van de mooiste stadsranden van Utrecht. Op het landgoed Haarzuilens wordt landbouw omgezet in natuur en recreatie, met behoud van cultuurhistorische waarden. Midden in het landgoed ligt al meer dan 100 jaar Kasteel de Haar met daar omheen een prachtig park. Met de gratis parkkaart kunt u het hele jaar door genieten van dit park. Een bezoek aan dit park is genieten van prachtige natuur en historische omgeving dicht bij huis.

Bron: https://www.raboblog.nl/berichten/groen_cadeau_op_stand_voor_alle_inwoners_leidsche_rijn_en_vleuten_de_meern

11 reacties op “Gratis Parkjaarkaart de Haar voor alle inwoners Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern”

  1. Ik heb nog steeds geen kaart ontvangen. Het is inmiddels al 8 april. Jammer dat je met iets blij wordt gemaakt terwijl je het niet krijgt,
    Hoe kan ik alsnog zo’n kaart krijgen. Ik woon zelf in Vleuten

  2. Ik heb nog steeds geen parkjaarkaart ontvangen. Hoe kan het dat het ene adres er wel 1 krijgt en de andere niet. Ik woon in vleuten maar heb niets ontvangen. Hoe kan ik alsnog aan een parkjaarkaart komen??

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.