Boom gevallen op vrouw in Vleuten

Op de Bergbloemsingel in Vleuten is dinsdagochtend een boom gevallen op een vrouw. De boom viel boven op de vrouw terwijl zij naar de boom aan het kijken was omdat die het zwaar had door de storm.

Update: de vrouw hield een blauwe heup en verwonding aan haar elleboog over. Er is een ambulance met spoed voor haar ter plaatse. De boom werd door de brandweer weggehaald.

Er zijn door harde wind meer omgewaaide bomen en problemen op de weg. Het KNMI waarschuwt voor extreem weer en heeft daarom code oranje afgekondigd in het noorden van Nederland. Voor de rest van het land geldt code geel.

4 gedachten over “Boom gevallen op vrouw in Vleuten”

  1. Dat krijg je nu door het slechte onderhoud aan bomen en het niet kappen van oude bomen t.g.v. het beleid van Utrecht.
   Ik hoop dat het mevrouw goed gaat, in ieder geval een flinke claim naar de gemeente.

  1. Hallo Henk,
   Waarom claimen?
   Mevrouw is zich een ongeluk geschrokken, en realiseert zich waarschijnlijk dat zij door het oog van de naald is gekropen.
   Als het even mis gegaan was, was zij op zijn minst zwaar gewond geweest.
   Ik heb hier in de buurt al vele zware bomen om zien gaan, die al veel eerder gekapt hadden moeten worden. Ze lagen op voetpaden en troitoirs; je moet er niet aan denken wat er gebeurd zou zijn als er iemand onder gelopen zou hebben.
   Waarom moet het in Uttrecht altijd eerst goed mis gaan voordat B&W iets , doet; denk aan het trapincident; denk aan de levensgevaarlijke verkeerssituaties in Vleuterweide etc. waarom luistert de gemeente zo slecht naar burgers. Ik heb persoonlijk gemeente al meerder malen gewezen op het gevaar van 26 meter hoge bomen op het Zuidwesten van mijn woning. Niets wordt er aan gedaan. De zogenaamde boomspecialisten weten het beter. Misschien dat de gemeente door claims in dit soort zaken zich bewuster gaat worden van haar verantwoordelijkheid in deze naar haar burgers; gewoon luisteren naar haar burgers in deze is is nog even te veel gevraagd.
   Het is nog niet te laat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.