Nieuwe blogger: Jongerenwerk Utrecht (JoU)

We vinden het leuk om te melden dat na Stichting Welzaam nu ook nu ook Jongerenwerk Utrecht (JoU) op ons platform komt bloggen!

Tamara, medewerker bij JoU, zal voortaan gaan bloggen. Zij is met name actief in de wijken Vleuten-De Meern en Leidsche Rijn. Wil je meer weten? Hier stelt zij zich voor: Even voorstellen: Jou Jongerenwerk Utrecht. De blogpagina van JoU is voortaan direct te vinden op: jou.regioleidscherijn.nl

Over JoU
Jongeren zijn de toekomst. Het is dus belangrijk dat ze voldoende kansen krijgen om zich te ontwikkelen. Niet iedere jongere slaagt erin om deze kansen te pakken. Ongeveer 20 procent heeft daarbij in meer of mindere mate hulp nodig. JoU biedt hen een steuntje in de rug. JoU gaat uit van de kracht die jongeren zelf hebben en zoekt ze op in hun eigen leefwereld. Je vindt JoU op straat, op scholen, in sport- en cultuurclubs en in buurthuizen.

Meer weten over JoU?
Website: www.jou-utrecht.nl
Facebook: JoU-Jongerenwerk-Utrecht
Twitter: @JoUUtrecht en @JoU_VDM

Ook bloggen?
Lijkt het je leuk om te schrijven op regioleidscherijn.nl? Aarzel dan niet en stuur ons een berichtje.
Wij zijn op zoek naar buurtbewoners maar ook naar bedrijven, scholen en organisatie’s die op Regio Leidsche Rijn willen bloggen. Naast organisatie zoals WelzaamHistorische Vereniging Vleuten De Meern Haarzuilens, BlendUT, bloggen er ook veel buurtbewoners. Bekijk ze hier allemaal.

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op of stuur een mailtje naar: redactie@regioleidscherijn.nl.

Lees ook:
Even voorstellen: De sociaalmakelwereld – Welzaam Vleuten – De Meern.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.