Waanzinnige Werelden bij de boekenclubs op Brede School Het Zand

In de week van 13 april 2015 start een aantal nieuwe cursussen op Brede School Het Zand. Op maandag 13 april start verhalenkunstenaar Isabelle Zumbrink met van 15.00 tot 16.00 uur de Waanzinnige boekenclub (4–6 jaar) en van 16.30 tot 18.00 uur met Waanzinnige Werelden: Sprookjes op pootjes (8+).

De rode draad in elke Waanzinnige Wereld is beeld & taal. Een verhaal kan niet zonder geschreven of gesproken taal en niet zonder beelden. Ze versterken elkaar, vullen elkaar aan, dagen elkaar uit. Elke les wordt er (voor)gelezen, geschreven (8+) en verbeeld. Wat gebeurt er, wat zien, horen, denken we. Daarna maken we een mooi (collage)kunstwerk/boek met papier, stempels, verf, inkt of ander materiaal. Bij Waanzinnige Werelden draait alles om de eigen fantasie en verhalenplezier. Tijdens de laatste les presenteren de kinderen aan elkaar en aan iedereen die langskomt wat ze hebben gemaakt.

Waanzinnige Werelden bij de boekenclubs op Brede School Het Zand
Kosten voor 10 lessen bedragen 55 euro. Aanvang is vanaf 13 april (niet op feest- en vakantiedagen). Kijk op www.gloeidraadjes.nl voor een indruk van deze cursussen. Voor kinderen die graag lekker bewegen start ook een nieuwe cursus: Bootcamp voor Kids op dinsdag van 15.30 – 16.30 uur (4–6 jaar) en van 16.30 – 17.30 uur tot (8+). Start is op 14 april en voor 10 weken bedragen de kosten 35 euro. De lessen vinden buiten plaats.

De boekenclubs worden gegeven in Brede School Het Zand (Pauwoogvlinder 20, Utrecht). Inschrijven kan via www.saartje.nl (Clubaanbod BSO ’t Zand) of vraag een inschrijfformulier via: [email protected].

Kijk voor een route en de overige activiteiten in de Brede School op www.bredeschoolutrechthetzand.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].