Veertig beste schoolvoetbalteams uit Utrecht in actie op finaledag in Vleuten

Onderwerp: Veertig beste schoolvoetbalteams uit Utrecht in actie op finaledag

Aanstaande woensdagmiddag 15 april is de finale van het KNVB schoolvoetbaltoernooi voor de bovenbouw van het Utrechtse basisonderwijs. Maarliefst 40 jongens- en meisjesteams komen dan bij elkaar om te strijden voor de titel `Beste school van Utrecht’. De finale vindt plaats op het sportpark van c.o.v. DESTO.

Klik voor vergroting
Klik voor vergroting
Ruim 4.500 kinderen uit alle wijken van Utrecht hebben er de afgelopen maand alles aan gedaan om met hun team een plekje te bemachtigen in de finale. Kinderen uit 40 teams zijn in deze missie geslaagd en zullen op 15 april nog eenmaal hun uiterste best doen om de beker mee naar huis te nemen. Maar niet alleen de winnaars vallen in de prijzen: Ook voor het meest sportieve team en het team met de meeste supporters staat er een beker klaar. Uitslagen, foto’s en verslagen van de voorrondes zijn te vinden op www.hartenvoorsport.nl/schoolvoetbaltoernooiutrecht.

De start van de stedelijke finale is om 13.00 uur, de finales worden gespeeld om 17.00 uur. Het toernooi wordt georganiseerd door Harten voor Sport, in samenwerking met de gemeente Utrecht en FC Utrecht. De eredivisieclub zal aanwezig zijn met een aantal side events en verzorgt daarnaast leuke prijzen voor de winnaars van de verschillende bekers.

Datum: woensdag 15 april
Tijd: 13.00 – 17.30 uur
Locatie: c.o.v. DESTO, Componistenlaan 1, Vleuten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.