DeLoopVanLeidscheRijn toch naar het Maximapark

Op 14 mei – Hemelvaartsdag 2015 – wordt voor de derde keer door Stichting LeidscheRijnSportief DeLoopVanLeidscheRijn georganiseerd, een loopevenement voor hardlopers (DeLoopVanLeidscheRijn) en wandelaars (RomeinseVoettochten).

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving, zal de start– en finishlocatie zich niet in het oude Dorp van Vleuten bevinden. De gemeente Utrecht ziet grote bezwaren voor de bereikbaarheid en de verkeersveiligheid voor deelnemers en toeschouwers bij een start/finish in hartje Vleuten. De organisatie heeft daarom besloten het evenement te verplaatsen naar de vertrouwde locatie in het Máximapark van Leidsche Rijn. Hier zal behalve start/finish ook het Romeinendorp opgebouwd gaan worden met alle faciliteiten voor de lopers en wandelaars.

DeLoopvanleidscherijn in het Maximapark

Bij DeLoopVanLeidscheRijn kunnen zowel hardloopliefhebbers als wandelaars in de voetsporen van de Romeinen treden. Gezien de rijke Romeinse geschiedenis in het gebied van Leidsche Rijn, kunnen er genoeg kilometers gemaakt worden.

Voor meer informatie:
www.deloopvanleidscherijn.nl of www.romeinsevoettochten.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.