Een geweldige Koningsdag in ’t Zand Leidsche Rijn

Maandag 27 april 2015 is het Koningsdag in Leidsche Rijn, ’t Zand. De gehele dag zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud op en rond de fietsboulevard aan het Aldo van Eyckplantsoen en de Crouweldijk (begin is na de oversteek bij UVV).

Programma
Op het programma staan onder andere, de jaarlijkse vrijmarkt met voor de leukste kraam of activiteit de originaliteitsprijs. Kinderen kunnen meedoen aan ’t Zands Got Talent en hele leuke prijzen winnen. Ook zijn er optredens van Want2Dance en natuurlijk is er weer het springkussen.

Klik voor het programma
Klik voor het programma

Nieuw dit jaar is de Meet & Greet met de Burgemeester. Heb jij iets dat jij graag met de Burgemeester wilt bespreken of heb jij een leuk verhaal voor de Burgemeester, laat het ons dan weten via onze facebookpagina Koningsdag ’t zand leidsche rijn en wie weet win jij deze unieke Meet & Greet!

Koningsdag gaat gevierd worden met veel muziek en dans, kortom veel gezelligheid. Neem eens een kijkje op onze website of onze facebookpagina. Wil je meer informatie dan stuur je een mailtje naar koningsdagleidscherijn@gmail.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.