25 jaar tentfeest Iduna KPJ De Meern

Dit jaar organiseert Iduna KPJ de Meern al voor de 25e keer haar jaarlijkse tentfeest. Ieder jaar maken we er een spetterend feest van en met als thema “Full moon party” moet dat dit jaar ook zeker gaan lukken. Met speciale UV lampen en aankleding in de tent, zal het thema helemaal tot zijn recht komen. Dit jaar komt de band Jetset het feest helemaal compleet maken! Kortom heb je zin in een knallend feest, met veel gezelligheid en goede muziek, dan zien we je graag op zaterdag 18 april bij tentfeest De Meern.

Klik om te vergroten
Klik om te vergroten

Iduna KPJ De Meern
Iduna KPJ De Meern is in de omgeving van De Meern een bekende jongerenvereniging. Ieder jaar organiseren wij verschillende activiteiten, waaronder het tentfeest. Het doel van dit feest is, dat wij mensen/jongeren uit de regio De Meern een gezellige avond willen bezorgen. Lekker dansen, een praatje maken, goede muziek en een drankje doen. Het tentfeest blijkt elke keer weer een goede manier om met mensen in contact te komen.


Advertentie:

Iduna KPJ De Meern bestaat inmiddels al 49 jaar. Naast het tentfeest organiseren wij ieder jaar verschillende activiteiten voor jongeren tussen 16 en 30 jaar. Dit zijn verschillende dingen. Zo hebben we elk jaar een busuitje naar een grote discotheek in Nederland. Ieder jaar hebben we een ledenweekend, waarbij we met de leden naar een van te voren nog onbekende locatie gaan en een leuk weekend hebben met zijn allen. Ook met carnaval zijn wij ieder jaar actief met een wagen. Naast deze activiteiten zijn er nog veel meer dingen die wij doen. Dit is terug te vinden op onze (vernieuwde) website. www.kpjdemeern.nl

Het feest vind plaats op Meerndijk 61 vanaf 21:30 uur. Entree 18+ met geldig legitimatie bewijs.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.