De Twaalfruiter grote winnaar schoolvoetbal Utrecht

Basisschool De Twaalfruiter is afgelopen woensdag de grote winnaar geworden van de finale van het KNVB schoolvoetbaltoernooi Utrecht voor basisscholen. In twee van de vier categorie├źn wisten zij beslag te leggen op de titel. Zij kunnen zich nu samen met de winnaars van de andere categorie├źn; Wittevrouwen en Hof Ter Weide gaan opmaken voor de regiofinale.

Foto: Fotostudio Red Green Blue
Klik voor vergroting
Op het zonovergoten sportpark van c.o.v. DESTO onder de ogen van ruim 500 toeschouwers loopt de dag uit op een waar slotspektakel. Penalty’s moeten de doorslag geven bij de jongens van groep 7/8 tussen De Twaalfruiter en Wittevrouwen. Na een reeks strafschoppen is de spanning om te snijden. Met een stevig schot vliegt de bal van de voet van de aanvaller van de Jenaplanschool richting het doel. Maar met een uiterste krachtinspanning duikt de keeper van De Twaalfruiter door de lucht en met het topje van zijn vingers tikt hij de bal uit de hoek. De overwinning gaat naar De Twaalfruiter!


Advertentie:

De prijsuitreiking werd gedaan door spelers van FC Utrecht. De winnaar uit elke categorie krijgt met de hele klas een rondleiding door stadion de Galgenwaard en de sportiefste teams gaan met de hele klas naar hun helden kijken tijdens de thuiswedstrijd van FC Utrecht tegen Excelsior op 10 mei! Na de prijsuitreiking maakten de kids natuurlijk van de gelegenheid gebruik om handtekeningen te verzamelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.