koffie_lunch_pauze_genieten_eten_drinken_foto_Alisa_Anton

Deel 1: Waar werkt, luncht en vergadert de zzp’er uit Leidsche Rijn?

Regio Leidsche Rijn Ondernemend, een serie

Utrecht telt ruim 21.000 zzp’ers. Veel zzp’ers werken thuis. Sommige gebruiken flexibele werkplekken. En regelmatig gaan zzp’ers naar horecagelegenheden om hun klanten en andere ondernemers te ontmoeten.

Wij vroegen ons af welke geschikte locaties er zijn voor de zzp’er uit Leidsche Rijn.

Sacha Willems van Beter Geschreven, voor begrijpelijke taal, is sinds kort zelf zzp’er. Zij zal de komende maanden voor Regio Leidsche Rijn op onderzoek uitgaan en verslag doen.

Restaurant BuurtenHaar eerste bezoek bracht zij aan restaurant Buurten in de fabriek aan de Kanaalweg 91 Utrecht (in de oude Cereolfabriek in Oog in Al). Wat vond zij daarvan?

De bereikbaarheid: ik was zelf op de fiets. Vanaf het Amaliapark is dat maar 4 km dus ik was er zo. Met de auto is het ook goed bereikbaar. Er zijn vrije parkeerplaatsen in de wijk zelf en betaalde plaatsen aan de overkant van het water in de wijk Lombok.

Wifi: ja, er is gratis wifi. Er zijn verschillende tafeltjes tegen de muur aan met ook een stopcontact.

Openingstijden: elke dag vanaf 09.00 uur tot laat.

Kaart: voor ieder wat wils, zoals soep, salades, burgers, buurthap, voor- en hoofdgerechten, broodjes en zelfs boterhammen met hagelslag. Tegen normale prijzen. En lekkere koffie!

Geluid: ik was er op een vrijdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur. Het was gezellig druk maar niet bomvol. Ik kon mijn gesprekspartner goed verstaan.

Algemene indruk: een prettige zaak. Geschikt om een tijdje te zitten werken en ook plezierig voor een lunchbespreking. Er zaten verschillende mensen alleen met een laptop op tafel. En aan een tafel was een stel duidelijk in een zakelijk gesprek verwikkeld. Of het ’s avonds ook nog zo geschikt is voor een zakelijke bijeenkomst vraag ik mij af, omdat het dan erg druk kan zijn en het restaurant zich ook op gezinnen richt.

Oproep!
Regio Leidsche Rijn dankt Beter Geschreven voor de redactionele bijdrage. Ben je zelf ondernemer in Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern? En heb je waardevolle tips of ideeën voor andere ondernemers in de regio? Mail dan naar [email protected]

1 gedachte over “Deel 1: Waar werkt, luncht en vergadert de zzp’er uit Leidsche Rijn?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].