130 km per uur bij A12 De Meern?

Door het ministerie van Infrastructuur en Milieu is er een ontwerpbesluit ter inzage gelegd waarin ondermeer staat dat de gemeentevoornemens is om de maximumsnelheid op de A12 tussen Reeuwijk en De Meern te verhogen naar 130 kilometer per uur.

De fractie van D66 Utrecht maakt zich zorgen over deze ontwikkelingen en zijn het dan ook niet eens met het voorstel omdat men bang is dat het zal leiden tot een verhoging van geluids- en milieueffecten, ook de waardes fijnstof als stikstofoxiden zullen stijgen. D66 is naar het college gestapt om opheldering te vragen.

1 gedachte over “130 km per uur bij A12 De Meern?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.