Even voorstellen: Anne Oldenhuis

23 april 2015 17:06  Redactie  2 reacties

Ik woon in Leidsche Rijn, Parkwijk en ik hou van zwemmen. Dit jaar is in Utrecht de eerste Singelswim ooit! Zwemmen in de Singel voor het goede doel: Spieren voor Spieren.
Ik schrijf over mijn voorbereidingen zoals het kiezen van een wetsuit (nog nooit gedaan), en heb ik nog extra inentingen nodig. Over trainingen in het zwembad (warm) en buitenwater (koud), sportmedische test, en geld werven in mijn sociale netwerk. Over zwemmaatjes, hoeveel baantjes moet ik nog, en over motivatiehoogte- en dieptepunten.
Ik ben vierenvijftig jaar en ik ben geen fitte, hippe sporter.

(De foto van mij in het water met een geschminkt jongetje die meelift op mijn rug, is gemaakt tijdens een feest in onze wijk, toen we met heel veel mensen hier in sloot zijn gesprongen. Het was tijdens een landelijk evenement om aandacht te vragen voor de kwaliteit van het oppervlaktewater.)

Zin om mee te doen met de Singelswim? http://www.singelswimutrecht.nl

AnneAdvertenties:


2 reacties

    • @Ingrid Koppelaar: vanaf vandaag kun je wel verder lezen. En speciaal voor jou ook een toelichting op de foto. Er volgen snel meer verhalen.


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website