koffie_lunch_pauze_genieten_eten_drinken_foto_Alisa_Anton

Deel 2: Waar werkt, luncht en vergadert de zzp’er uit Leidsche Rijn?

Regio Leidsche Rijn Ondernemend, een serie

Utrecht telt ruim 21.000 zzp’ers. Veel zzp’ers werken thuis. Sommige gebruiken flexibele werkplekken. En regelmatig gaan zzp’ers naar horecagelegenheden om hun klanten en andere ondernemers te ontmoeten.

Wij vroegen ons af welke geschikte locaties er zijn voor de zzp’er uit Leidsche Rijn.

Sacha Willems van Beter Geschreven, voor begrijpelijke taal, is sinds kort zelf zzp’er. Zij zal de komende maanden voor Regio Leidsche Rijn op onderzoek uitgaan en verslag doen.

Haar tweede bezoek bracht zij aan Starbucks De Meern, aan de Meerndijk 59, gelegen aan de A12. Wat vond zij daarvan?

Starbucks in De MeernDe bereikbaarheid: als je met de auto bent, ligt het ideaal. Starbucks is door de ligging aan de op- en afrit van de A12, zeer goed bereikbaar voor iedereen vanuit Leidsche Rijn en ook daarbuiten. Het is daarom een goede plek zowel om alleen te werken, als om anderen te ontmoeten. Er zijn bovendien heel veel, vrije parkeerplaatsen. En mocht je een elektrische auto hebben, dan kun je die daar opladen terwijl je werkt!

Wifi: ja, er is gratis wifi.

Openingstijden: Starbucks is dagelijks geopend. Op werkdagen zelfs al vanaf 06.00 uur en elke dag tot 22.00 uur.

Kaart: heel veel verschillende soorten koffie. Zelf ben ik dol op de skinny cappuccino, zoals ze daar de cappuccino met magere melk noemen. Een kleine beker kost € 3,15. En verder is er een grote keuze aan heerlijke zoetigheden voor bij de koffie of thee. Maar je kunt ook een fruitsalade of een beker yoghurt krijgen.

Geluid: ik kom er op verschillende momenten van de dag. Ik vind het er meestal gezellig druk en ik heb geen last van het geluid. Ik kan mijn gesprekspartners goed verstaan.

Algemene indruk: een prettige zaak. Geschikt om een tijdje in je eentje te werken of met anderen een gesprek te voeren. Tussen 08.00 en 10.00 uur kan het wel heel erg druk zijn. In dat geval kun je uitwijken naar de ernaast gelegen Brasserie Flavours. Ook daar zitten veel mensen met een laptop voor hun neus te werken. Flavours is vanaf 08.00 uur open. Je kunt daar ook eten. Of dat aan te raden is weet ik niet. Op iens heeft het eten een gemiddeld cijfer van 6,4. Misschien kun je na het werk, beter even een hamburger halen bij de Burger King, die ook op deze zelfde locatie zit. Eet smakelijk alvast!

Oproep!
Regio Leidsche Rijn dankt Beter Geschreven voor de redactionele bijdrage. Ben je zelf ondernemer in Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern? En heb je waardevolle tips of ideeën voor andere ondernemers in de regio? Mail dan naar [email protected]

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven